Известие

Collapse
No announcement yet.

Едно въпросче за предната емблема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Едно въпросче за предната емблема

Здравейте колеги,
    искам да питам от пред никелираното сърце заедно ли върви с емблемата или се продават поотделно и съответно ако знаете някакви цени ще съм Ви много благодарен.

П.С. предварително се извиняам ако някъде е писано по темата,просто не намерих

!!!

Най-важното : колата е Алфа 156 1.8 99г. седан

Comment

Знам че ги има и заедно, има ги и поотделно - цени в БГ не знам чесно да ти кажа....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

!!!

Аха мерси за инфото?Ти намери ли си копче за ел. стъклото?

Comment

отделно ги има май,щото гледах,че емблемата е с едно болтче хваната(ако не се лъжа),а също имаше и обяви за такива емблеми(използвай търсачката)
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Гледах в магазин на алфа за 145 лева цялта никелирана част и емблема Пиши на ЛС ако те интр
            Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
            sigpic

Comment

Re: !!!

Първоначално публикувано от Alffa
              Аха мерси за инфото?Ти намери ли си копче за ел. стъклото?
              Мне, побългарих си старите с пирончета и поксипол - заспаха.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

!!!

Comment

Днес от любопитство питах в Т&Н ауто. Предна емблема(без сърце) - 67лв!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

продава се само емблема,аз моита я смених-35лв оригинална от едно магазинче в Русе.За да се смени се сваля заедно с никелираната част и после се разглобява основно,дърят я две пластинки от задната страна

Comment

Е да де ама за 35лв не е баш оригинална има малка разлика в цветовете с оригиналнатаи в цената съответно.
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Оригинална емблема в "Алекс Ауто" - 55 лева ми излезе, преди два месеца. Никелираното "сърце" (всъщност символизира щит) не се продава отделно без емблема, общо за двете искат 130-140 лева.
                        Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                        Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                        Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Аз преди 2-3месеца си смених емблемата - нова я взех за 25лв.от магазина на италианеца във Варна.В сравнение със старата оригиналната нямаше никаква разлика отзадната страна.И цветовете са й хубави.
                          156 1.8 TS '98

Comment

Working...
                          X